Информации за испорака

Доколку сакате производот да ви биде доставен цената на испораката изнесува 150 денари во рамките на државата.

За вредност поголема од 1500 денари, испораката во државата е бесплатна.

За меѓународни испорака, цената не е вклучена во иницјалното плаќање. Ќе ве контактираме откако го купите прозиводот со точна цена за вашата локација. Благодариме на разбирањето.

Галерија Сонце

GALLERY SONCE © 2024. UKION SHOPS